Post view

Fantasier fra en regntøyslave Kapittel 1

Dette er en drøm eller en fantasi jeg har hatt i lengre tid. Det er naturligvis en oppdiktet historie, så alle personer og begivenheter er fiktive og fri fantasi. Men jeg skulle så gjerne ønske at opplevelsen kunne bli et «Faktum» innen rimelig rekkevidde i tid.

 

Det hele har sin opprinnelse i at jeg i det meste av mitt liv har vært en dedikert «Regntøy-Fetisjist». Det å være Regntøy-avhengig av et slikt kaliber, kan jo være så mangt. Det kan bety at du liker å være kledd i regntøy både ute og inne 24/7/365. Det skulle jo tilsi at du er påkledt i regntøy hele døgnet, hele uka i alle årets dager. Det sier seg selv at det er umulig, men det umulige er jo som oftest ikke umulig, det tar bare litt lenger tid å gjennomføre. Så derfor får vi vel heller nøye oss med å være i regntøy så ofte som mulig, som kan bety regntøy fra fredag kl. 18 til søndag kl. 24? Med dette i tankene vil jeg fortelle følgene historie.

 

Jeg leste i avisen følgende annonse: Outlet. Stort utsalg i fritidsklær til jakt og fiske. Stort utvalg i arbeidsregntøy. Utsalg fra «Bil & henger» på torget onsdag fra kl. 12-18.

Jeg kjenner en iling gjennom kroppen ved å tenke på regntøy på salg, og for ikke å snakke om å være kledt i regntøy. En regntøy-fetisjist som meg, liker å være iført regntøy flere lag og naken under. Det var på tide å utvide min regntøysamling nå, og det passet bra med en tur på torget på denne fridagen min. Jeg har fri fra jobb på onsdager så alt lå til rette for at det kunne bli en god dag for handel av nytt regntøy.

 

Det ble en bra start på dagen da jeg våknet og hørte at regnet pisket mot vinduene. Det var derfor helt naturlig å kle seg i regntøy for å gå ut. Jeg tok på meg 4 lag regntøy denne høstdagen i august. Det innerste laget var et sett med gult Aalesund. Jakke uten hette og oljehyre i size L som jeg hadde vrengt med gummisiden inn mot naken kropp. Så fulgte 2 nye lag med jakke uten hette og oljehyre av merket HH i size XL i fargene grønn og oransje. Jeg liker fargekontraster så jeg valgte grønn jakke og oransje oljehyre utenpå og så oransje jakke og grønn oljehyre utenpå. Men som det ytterste laget, tok jeg sjansen på å få på meg et sett med Abeko/Farmers in rain. Det var blå jakke med hette og svart bukse. Jakka har hette og strikk rundt håndledd og buksa har strikk i ryggen, rundt ankler og med en solid strikk under fotsåle. Jeg torde bare ikke å ha jakka under oljehyra så smekka på buksa ville synes. (Jeg vet at det er de ekte regntøytilhengere som higer etter ydmykhet og fornedring som gjør slikt med sin bekledning).

 

Jeg følte meg likevel litt på tynn is med oljebukse med strikk under fotsåler (gummistøvler). Med jakka i XL og buksa i XXL følte jeg meg ganske gummi-kåt gående i regntøy. Jeg kikket i speilet før jeg gikk ut, ikke så lett å se at en stiv regntøypikk var inne i de 4 oljebuksene.
Nede på torget var det lett å se «Utsalgsstedet» Jeg gikk raskt bort til enden ved tilhengeren der det hang en plakat med teksten: «Solid Arbeidsregntøy». Jeg oppdaget til min store forundring at der lå det jo flere sett med gummiregntøy av typen, Black Diamond (BD). Det var stabler i size fra M til XXL. Jeg gikk raskt bort til avdelingen med XL. Jeg så jo at det var 2 ekspeditører bak disken som begge var kledt i svart BD. Det var jo tross alt regn i lufta og butikk ute i det fri. Jeg kikket på det øverste settet og tok det opp for å se over det.

 

«Ja, her har du regntøy av god kvalitet. Jeg ser at du selv har bra antrekk der du står.» Med et smil om munnen kunne jeg se at han ga et lite blunk til sin kollega. Han var ikke sen om å tilby meg å komme inn i tilhengeren for se mere regntøy av samme slaget. «Ja, så fint,» sa jeg og klatret opp og inn. Jeg hadde ikke før kommet meg inn i tilhengeren før jeg hørte smellet av en luke som for ned og stengte oss inne.

 

«Ja, vi ser jo at du er et emne som har greie på regntøy. Men har du greie på regntøysex også?» var spørsmålet som fulgte raskt etter. Jeg merket jo at det ble liv i pikken. Var dette en drøm? Jeg rakk ikke hverken å svare eller si noe som helst, før regntøymannen fortsatte: «Jeg ser at det buler ut i oljehyra. Jeg antar pikken din står, så det er nok best at du blir med oss ut på «Farmen. Der skal du nok få gjøre tjeneste som regntøyslave!» Med disse ordene ble det enda mer stram «gummitiss» og det ble nok mer enn jeg hadde tenkt meg. Men å bli så gummi-kåt i regntøy som det jeg var nå er jo bare for mye av det gode.

 

En gummimaske med åpninger til øyne, munn og nesebor ble tredd over hodet på meg, og beskjed om å ta på svarte gummihansker med lange ermer. Utenpå gummimaska fikk jeg på en gag og et collar som ble strammet tett rundt halsen, riktignok løst nok til at å puste gikk greit. Jeg ble deretter geleidet inn i en varebil som viser seg å være noe de kaller «Gummiekspressen».

 

Inne i det mobile «Gummikammer», var det allsidig innredning med «Andreaskors» og skap med regntøy som var tydelig å se gjennom Plexiglas dørene. Langs veggene var det store speil og det hang håndjern, fotjern, «strap on» og remedier til å holde en regntøyfange i sjakk under transport. Jeg kikket i speilet og oppdaget at den gag de hadde satt på meg var en «Dobbel gag» med en dildo på utsiden. Så her var jeg som et regntøyludder med en gummipikk ut av munnen. Jeg ble bare mer kåt ved synet av selv i speilet med en pikk ut av min egen munn. Inne i bussen tenkte jeg at her har vel mang en gummislave hadde blitt fanget opp og transportert ut til farmen.

 

Jeg rakk ikke å fullføre tankerekken før jeg ble lagt på rygg på en benk inne i bussen der jeg ble kledd opp med ytterligere 3 lag med regntøy med jakke under oljehyre. «Du skal forvandles til et gummiberg nå», hørte jeg og ble deretter bundet fast på alle 4. Jeg kjente jo at de hadde strammet godt til med selene på oljehyrene, så det kjentes godt at regntøyet plutselig satt tett inntil kroppen. Under bilturen var det såpass mye risting og vibrering at det ble fort liv i pikken da regntøyet strammet godt i skrittet og nærmest oppførte seg som massasje til gummipikken min i regntøy. Det måtte jo bare ende med en sædutløsning, men jeg måtte knipe tennene samme for ikke å gi en eneste lyd som kunne bevise at dette ble en «Kremutløsning»

 

Den ene oppasseren ved siden av meg tok et godt grep i oljebuksene i skrittet på meg og fikk grep om det så strittet imot under lagene med regntøy og masserte pikken min. «Du nyter vel dette nå?» var spørsmålet jeg fikk. «Regntøyrunking utenpå oljebukser er for viderekomne. Men husk, ikke sprut for tidlig, det kan du måtte betale dyrt for.» Jeg ble forundret over denne uttalelsen og kunne ikke helt skjønne hva det skulle innebære.

 

Vel framme ble døren revet opp og jeg ble løsnet fra brisken og geleidet inn i resepsjonen. Da jeg kom fram til disken, så jeg en person sitte der som resepsjonsvakt og sekretær i et antrekk som virkelig fanger min interesse. Jeg kunne ane at gummimannen foran meg satt i flere lag med regntøy på. Det kjente jeg nede i pikken og det kunne tydelig vises på min ytterste oljehyre. «Så her har vi et nytt gummiludder til farmen», hørte jeg ham si litt strengt ut i lufta. Bulen foran på oljebuksa mi fortalte sitt. «Jaså du får ståpikk i regntøy?» var kommentaren. «Vi får vel undersøke om gummi-ludderet er rent?» Jeg skulle nå undersøkes og kontrolleres. De ville vite om jeg bare hadde hatt ståpikk i oljebuksene eller om det også hadde vært sædutløsning.

 

Vel inne i kontrollrommet ble jeg på ny lagt på en benk. Straks kom 4 gummiassistenter for å ta meg i nærmere øyesyn. De løsnet elegant mine lag med regntøy som var jakke/bukse i flere lag og så bukse/jakke. Da de kom inn til bunnen oppdaget de jo at det hadde gått for meg og sædflekkene var tydelige. De hadde vanlig prosedyre på dette. «Dette gummiludderet må spyles, pryles og rengjøres, men først skal oljebuksene slikkes rene. Ned i knestående måtte jeg pent slikke min egen sæd for å rengjøre indre oljehyre.

Rainweargummi 09.07.2021 1 504
Comments
Order by: 
Per page:
 
Post info
Rainweargummi
Kristiansund, Norway
09.07.2021 (443 days ago)
Rate
0 votes
Actions
Recommend
Categories
Lifestyle (4 posts)