Post view

Fantasier fra en regntøyslave Kapittel 2

Vel inne i kontrollrommet ble jeg på ny lagt på en benk. Straks kom 4 gummiassistenter for å ta meg i nærmere øyesyn. De løsnet elegant mine lag med regntøy som var jakke/bukse i flere lag og så bukse/jakke. Da de kom inn til bunnen oppdaget de jo at det hadde gått for meg og sædflekkene var tydelige. De hadde vanlig prosedyre på dette. «Dette gummiludderet må spyles, pryles og rengjøres, men først skal oljebuksene slikkes rene. Ned i knestående måtte jeg pent slikke min egen sæd for å rengjøre indre oljehyre.

 

Deretter fulgte en rengjøring med spyling av naken kropp. To gummi-assistenter i Gummi-uniform tok meg i hver sin arm, og ledet meg inn i et rimelig stort dusjkabinett som var grundig utarbeidet til formålet. Det hang lenker med håndjern fra veggene. I tillegg var det fotlenker festet i golvet. Et stort «Andreas-kors» var montert på den ene bak-veggen mellom veggene med lenker. Her var det jo flere muligheter for å gjøre «Badegjesten» ganske godt fastspent på armer og ben. Vel plassert i korset, fikk jeg en gummihodemaske over hodet, en maske med «Blindfold» så jeg skjønte jo at jeg nå kom til å bli utsatt for noe som jeg kanskje ikke kunne ane rekkevidden av. Den ene av gummiassistentene tok et fast grep i pikken min og hvisket meg i øret: «Nå skal du bare slappe av og nyte det hele. Det blir tidsnok din tur til å yte, men nå skal du bare nyte».

 

Jeg kjente at pikken ble stiv, men var veldig usikker på hva dette kunne innebære. Jeg rakk ikke å tenke så mye mer før jeg kjente en behagelig varme ved det lunkne vannet som spylte meg der jeg stod fastlenket i Andreaskorset, naken og med en gummihette over hodet. Det var en utrulig god kroppsmassasje ved de dusjstrålene som traff meg. Spesielt ble det liv i pikken da jeg nok en gang kunne kjenne at ei fast hånd med gummihansker grep fatt i pikken min og masserte den. Nå gikk alt plutselig veldig fort. Det neste som skjedde var at gummislaven de hadde plassert foran meg i knestående, begynte sin behandling av pikken min som var å ta forsiktig tak i den, og jeg kunne straks føle at den ble ført inn i munnen på slaven foran meg. Jeg har så vidt fått erfare hvordan det er å suge gummipikk til en regntøy-partner som har brukt oljehyre med åpning i front så en gummipikk i truse med futteral til pikken, er tilgjengelig og klar til å suges der den kommer ut av oljebuksa. Vel vitende om hvordan det gjøres, var det bare helt nydelig å kjenne munnmassasje av min egen pikk inne i munnen på den knelende regntøyslaven foran meg. Jeg hadde ingen følelse med hverken tid, rom eller sted. Bare at jeg ble så sprengkåt av å få pikken min sugd, og det kom fort utløsning av flere sudd med sæd som slaven velvillig tok imot.

 

Det gikk rimelig fort å få tørket kroppen etter denne runden. Jeg ble raskt plassert og fastspent i en gynekologstol. «Klargjøring av gummi-emne 114», hørte jeg en av gummiassistentene sa med klar og tydelig stemme. Så fulgte en runde med barbering av skrittet. «Du skjønner vel at regntøyslaver ikke kan ha hår på pikken», fortsatte stemmen. Etter innsåping og noen kjappe runder med barberhøvel, var det plutselig glattbarbert i mitt underliv. «Nå er det bare hyssingen som skal vekk». Jeg skjønte jo at dette ville bety glattbarbering av hodeskalle. «Dette skal du bare være glad for, det blir så mye enklere å få på deg gummi-hodemaske når håret er vekk», fikk jeg forklart. Det er en del av utrustningen til regntøyslaver. Nå fulgte det omkledning av regntøy med jakke og bukse vrengt med gummisiden mot naken kropp. Deretter følger et antall med ytterligere lag der jakke alltid er under oljehyre. Hvor mange lag, varierer fra dag til dag, men i denne settinga ble jeg kledd opp med grønt ocean regntøy i XL, deretter fulgte to lag med Aalesund og HH i fargene gult og oransje. Begge sett i XL. Ytterste laget var et sett med svart Abeko (Farmers in Rain). Jeg følte meg nå som et lite «Gummiberg» i regntøy da det ble svarte Viking gummistøvler og svarte gummihansker med lange ermer som punktum på bekledningen. Det hører jo med til historien at de innerste lagene med oljehyre(r) var utstyr med egnede åpninger både foran og bak.

Etter denne påkledningen, ble jeg fort ført ut av rommet og over til hallen der jeg først kom inn. De to gummiassistentene geleidet meg videre baderommet. Jeg hadde nå også fått på meg et «collar» nærmest som et hundehalsbånd. Jeg kjente fort at de rykket til om jeg ikke holdt tritt med deres gangetempo. Plutselig stoppet den ene opp og sa at jeg tror dette gummi-emnet her trenger både håndjern og fotjern. Det var nok godt «timet», for slikt utstyr hang jo i flere lengder og størrelser fra veggen her. Jeg ble fort «lagt i jern» med håndjern rundt håndledd og fotjern rundt ankler utenpå gummistøvlene. Det fikk jo den følge at det var ikke like enkelt å holde tempoet oppe nå. Jeg ble derfor flere ganger kommandert ned i knestående for å motta gummibuksepryl på oljehyrebaken. En rimelig tynn ridepisk med god spenst, lar seg godt kjenne gjennom 4 lag med regntøy.

«Takk,» heter det når du mottar slike gummigaver. Assistenten brølte inn i øret på meg, så jeg forsto jo at her var det bare å takke. Jeg merket at jeg ble fort varm under gummibuksebaken bare av de 6 slagene jeg fikk. Jeg takket så godt jeg kunne og kjente at pikken ikke var så lei seg for denne runden. Jeg lot meg være litt sein med å komme meg opp, noe som gjorde at den andre assistenten straks mente at jeg sikkert trengte en liten runde til bare som en påminnelse. Etter fire slag i knestående, gikk vi videre.

 

Da vi etter hvert stoppet, ble jeg informert om at det nå var dags for meg å «yte» Jeg ble informert om det nå var jeg som skulle være knestående regntøyslave og suge pikk til en nyankommet regntøyslave. Jeg ble ført inn i et dusjrom og plassert knestående i et annet kabinett enn det jeg selv var i bare for en kort stund siden. Jeg så jo et emne komme inn for å bli spent fast i armer og ben og lagt i korset. Jeg visste jo hva jeg sukke gjøre. Jeg tok forsiktig tak i pikken på den nye slaven. Jeg kunne høre at han hadde rask pust og kanskje en anelse engstelig for det som nå skulle skje. Jeg lekte med pikken hans og lot den få kjenne gummihanskene som masserte pikken forsiktig.

Jeg prøvde forsiktig å runke pikken hans så forhuden slapp fram pikkhodet. Han var nok kanskje følsom, så jeg lot den bare få roe seg. Jeg tok pikken og førte den inn i min egen munn. Jeg kjente at den var varm. Jeg sugde den lett og «masserte» den med tunga. Det ble ganske straks litt mer liv i pikken. Jeg merket også at den beveget seg fra litt slapp og mjuk til å bli både kåt og stiv. Jeg skulle ikke suge den så mye før jeg kjente en liten salve som sprutet med i munnen. Den salte kremen var underlig å svelge. Slaven som sto over meg bare stønnet mens jeg tok pikken hans med hanskene og runket den litt lett i etterkant.

Jeg følte at nå var det en bra dag på jobb. Emnet fikk sitt. Jeg fikk vel litt anerkjennelse som regntøyslave. Assistentene førte meg ut. «Godt jobba, du lærte fort.

Rainweargummi 09.07.2021 0 713
Comments
Order by: 
Per page:
 
  • There are no comments yet
Post info
Rainweargummi
Kristiansund, Norway
09.07.2021 (443 days ago)
Rate
0 votes
Actions
Recommend
Categories
Lifestyle (4 posts)